VIZIJA

POLITIKA KVALITETE

Trgovačko društvo s osnovnom zadaćom povezivanja i educiranja privatnog i javnog sektora u razvoju ruralnog područja Bjelovarsko bilogorske županije i šire , uz potporu poljoprivrednim proizvođačima u promoviranju i korištenju namirnica lokalnih proizvođača u gastronomiji.

NAŠA MISIJA

Valorizirati i promovirati poljoprivredne proizvode i namirnice, te povezivanje istih sa sektorom turizma, ugostiteljstva i hotelijerstva, kod građana razvijati svijest o konzumiranju lokalnih namirnica.
Zaštita i promoviranje lokalnih proizvoda, brendiranje područja zdrave i kvalitetne proizvodnje hrane kroz razvojne programe i tako poticati život u ruralnom prostoru Bjelovarsko bilogorske županije.

NAŠA VIZIJA

Biti pozitivan primjer svima koji žele ulagati i razvijati ruralne krajeve, širiti pozitivu i optimizam na sve koji surađuju sa nama, te biti podrška poljoprivrednicima i stanovništvu u želji da mlade obitelji sudjeluju u razvoju ruralnih područja i ostanu ovdje živjeti.

OBVEZUJEMO SE

Polaznicima EDUKACIJSKOG CENTRA osigurati priliku za učenje, osobni razvoj i stvaranje uvjeta za poduzetništvo, lakše i brže zapošljavanje, biti tvrtka koja prepoznaje uspjeh, potiče učenje i bolju komunikaciju,kontinuirano slijediti tehnološke novitete i svjetske trendove u djelatnosti, te iste primjenjivati. Biti tvrtka koja svojim partnerskim pristupom prema dobavljačima potiče suradnju i razvoj ruralnog područja i lokalne sredine.