EDUKACIJSKI CENTAR GAREŠNICA

Tehno park - Poduzetnička zona , Kapelica 25a

Kontakti:
Danijela: 091 572 5012
Zdravko: 098 889 208

Danijela Crnjak Andri

Trgovačko društvo Gastro Akademija d.o.o registrirala je poznata garešnička poduzetnica Danijela Crnjak Andri nakon 10 godina uspješnog rada obrta GastroGar  s ciljem da široj javnosti prenese svoje znanje i iskustvo iz gastronomije, promovira kvalitetne namirnice u našem okruženju i dobru hranu spravljenu u Garešnici.

DANIJELA CRNJAK ANDRI

Natjecateljica Hrvatskog kuharskog saveza CRO TOP 10 HRVATSKIH KUHARA 2017. godine Sudjelovala u izboru EDEN destinacija izvrsnosti Europske unije i Garešnicu i BBŽ dovela u finale izbora među 5 najboljih destinacija RH za 2017.godine DOBITNICA POVELJE BRONČANI SUNCOKRET RURALNE GASTRONOMIJE ZA 2018. GODINU Nositeljica brenda OKUSI TRADICIJE BJELOVARSKOG KRAJA Vlasnica ugostiteljskog lokala KOD BAKE u Kapelici gdje se više od 50 god. priprema tradicijska i domaća hrana VLASNICA OBRTA od 2008.god za ugostiteljstvo, catering , organizator seminara , sajmova, edukacija u struci, turističkih manifestacija , iventa i ostalih intelektualnih usluga.

Sredstvima EU u Kapelici pokraj Garešnice, u Poduzetničkoj zoni , sagrađen je Tehno park, gdje je Danijela potpisala ugovor i uselila 10.prosinca 2019.godine s ciljem uređenja i otvorenja E D U K A C I J S K O G  C E N T R A čije otvorenje očekujemo 27. siječnja (PONEDJELJAK) 2020. godine